Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mittmedia sänder ungdoms-SM i längdskidor från Lycksele nu i helgen

I helgen kommer Sveriges skidframtid till Lycksele och Sporten sänder live alla tre dagar från ungdoms-SM.

► (+) Se fredagens tävlingar från USM i längdskidor i Lycksele här

Sveriges största skidstjärnor inleder vinter-OS nästa helg. Samtidigt samlas landets skidframtid i Lycksele då ungdoms-SM avgörs där den 9-11 februari.

Över 250 åkare väntas till Lycksele för att göra upp om medaljerna.

Och återigen samarbetar nätverket Sveriges Lokalnyheter (där Mittmedia, Hall Media, VK Media och Sörmlands Media ingår) för att göra sändningarna tillgängliga för sina användare. Sporten kommer att livesända från USM-festen i Lycksele.

– Det blir livesändning från alla tre tävlingsdagar. Lycksele och Tannens skidstadion är ju klassisk skidmark så det blir kul, säger Tomas Ruuth, digital sportansvarig på VK Media.

► (+) Se lördagens tävlingar från USM i längdskidor i Lycksele här

Sändningarna sker i samarbete med Mittmedia och tävlingarna kommer även att gå och se på alla Mittmedias sajter.

Du kommer kunna se sändningarna om du är prenumerant eller har Plus. Det kostar en krona första månaden och därefter 99 kronor i månaden.

Har du inte Plus så skaffar du det här.

► (+) Se söndagens tävlingar från USM i längdskidor i Lycksele här

– Det är precis så här som vårt nätverk ska fungera. Vi har många duktiga skidåkare inom Mittmediaområdet och här får våra läsare en fin chans att följa våra framtidshopp trots att tävlingarna inte avgörs i Mittmedialand, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

Ungdoms-SM inleds på fredagen med distanstävlingar, på lördag väntar sprint och sedan avslutas tävlingarna i Lycksele med stafetter på söndagen.

– Det känns jättepositivt, nu får ju fler chans att ta del av tävlingarna, säger tävlingsledaren Cathrine Engman om tv-sändningarna. 

STARTTIDER FÖR HELGENS SÄNDNINGAR

Fredag: 10.55.

► (+) Se fredagens tävlingar från USM i längdskidor i Lycksele här

Lördag: 10.55.

► (+) Se lördagens tävlingar från USM i längdskidor i Lycksele här

Söndag: 9.55.

► (+) Se söndagens tävlingar från USM i längdskidor i Lycksele här