Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Miun tackar och tar emot...

På Mittuniversitetet i Östersund tycker man självklart att det är en stor framgång att studenterna medverkar rent praktiskt i arbetet med att kläcka nya idéer.

Annons

– Våra studenter visar att utbildningen håller en mycket hög nivå och att det bidrar till vår position som unik utbildning, i en unik miljö som satsar mycket på samverkan. Den här typen av samarbetet är otroligt viktigt för oss och ger mervärde både för våra studenter och för företagare, säger Lars-Erik Rännar programansvarig på Sportteknologiprogrammet i Östersund.

Och det kan komma att bli mer uppgifter för studenterna i framtiden.

– Vi lägger ofta ut arbeten till studenter, inte minst i Östersund där vi har testmiljöer, utbildning och företag som kan stå för tillverkning. För oss är det stor hjälp att få bra återkoppling från studenter som kan leda till nya produkter och nya innovationer, tillägger Andreas Karlsson.