Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Moderat människosyn?

Det är med bestörtning vi lyssnat till moderaten Anton Mobergs uttalanden om människor som av en eller annan anledning är tvungna att uppbära försörjningsstöd! Lata, borde anstränga sig mera och så vidare.

Annons

Det är inte första gången han i egenskap av förtroendevald uttalar sig nedlåtande om andra människor. Hur kan en människa med en sådan cynisk människosyn få företräda ett politiskt parti?

Som socialdemokrater vill vi arbeta för alla människors lika värde och på alla sätt försöka stötta människor som har det svårt. Vi vet att 500 kronor är väldigt mycket pengar för dem som inga har, och inte är något som kan "prioriteras fram" som en del moderata företrädare menar!

Vi socialdemokrater tar bestämt avstånd från Anton Mobergs uttalanden och kommer att fortsätta att arbeta för en politik där alla ska med!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel