Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Moderaternas fel

Annons

De frågor Pia Sandvik och Anette Tandberg ställer bör ställas till Moderaterna! Förslaget om slopade momsgrupper är deras och de har drivit igenom det. Trots att det såvitt jag förstått ger Anders Borg (M) ganska lite intäkter.

När man är flera partier i regeringen innebär det att man inte alltid får igenom allt man vill. Centerpartiet lyckades bra i vårens förhandlingar med mycket som gynnar mindre företag och landsbygden. I det här fallet bestämde finansministern – tyvärr!

Men det är viktigt att komma ihåg att politik handlar om många, många frågor. Det borde även skribenterna tänkt på när de lyfter fram S och MP i denna enda fråga.

Det här är en fråga, men om man väger samman allt som har med företagens villkor att göra vinner knappast S-MP! Det säkraste kortet är en regering med ett starkt Centerparti. Då kan gynnsamma villkor för företagande skapas och därmed fler jobb.

Eva Hellstrand (C)

regionrådskandidat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel