Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Moppevinsten var en bluff

Magnus Jensen i Oviken trodde att han hade vunnit en moped på Coop Forum. När han kom dit fick han veta att han inte var ensam om att tro samma sak.

Annons

Magnus fick ett telefonsamtal från en tjej som sa sig heta Sara och representera hårborttagningsmärket Veet.
– Hon gratulerade mig till att vara den lyckiga vinnaren och sa att det bara var att gå fram till kassan på Coop och säga att jag skulle hämta mopeden.
– Vi hyrde släpvagn och åkte in. På Coop sa de att det hade kommit in en person dagen innan och tre samma dag för att hämta en moped.  Jag har polisanmält det här som bedrägeri.
Veet har en pågående tävling där det gäller att hitta på en reklamslogan på 25 ord. Vinnaren får en rosa moped till ett värde av 9 000 kronor. Så långt stämde därför allt tyckte Magnus Jensen när ”Sara” ringde och berättade att han hade vunnit.
Men väl på Coop berättade biträdet att allt måste vara ett skämt.
– Någon måste ha stulit talongerna från papplådan där man lägger ned lapparna. Någon har pillrat upp dem. Jag tycker det är smaklöst och den som har gjort det har för mycket fritid, säger Magnus.
Nu hoppas han att de andra som också snopet gick ifrån Coop utan vinst hör av sig till affären så att polisen kan få fler möjligheter att spåra vem som ringde.