Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Myhrer med formbesked inför OS – trea i Wengen

Myhrers fortsatta storform visade sig även under söndagens tävlingar i Wengen. Efter ett fint förstaåk och andraåk som räckte till, tog han sig upp på pallen och blev trea för dagen.

Under förra helgens tävlingar blev André Myher fyra i världscupen i Adelboden.

Den här helgen gick det ännu bättre, när Myhrer i det första åket gick i mål som tvåa, 1,62 bakom giganten Marcel Hirscher.

I det andra åket gick han i mål som tvåa, vilket för André Myhrer som sämst innebar pallplats innan Marchel Hirscher hade hunnit åka sitt åk.

Förstaplatsen stod mellan norske Henrik Kristoffersen och Marcel Hirscher när Hirscher ställde sig på start, något som Hirscher utan problem lyckades fixa och därmed tog sin första världscupsseger i Wengen.

Hirschers vinst innebar därmed en tredjeplats för André Myhrer i Wengen, för andra gången under denna världscupssäsong.

Till det andra åket hade förutom Myhrer svenske Kristoffer Jakobsen också lyckats ta sig, men några topplaceringar blev det inte för Jakobsen som när allt var över tog en 20:e plats för dagen.

Myhrer tappade pallplatsen i Adelboden – blev fyra i slalomtävlingen: "Ser bra ut inför framtiden"

Myhrer försvann först av alla i Adelboden: "Jag undrar hur han känner sig i ryggen"

Pallplats för Myhrer efter första åket i Wengen efter jätteåk: "Det var kul"