Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dollarstore storsatsar under 2017

Dollarstore som har sin hemort i Svenstavik planerar bland annat att öppna 18 nya butiker i år. Utöver det kommer ett antal butiker att flyttas och renoveras.

Annons

Peter Ahlberg, grundare av Dollarstore.

Än vet inte Dollarstore hur stora summor de planerade investeringarna kommer att kosta men planen är att etablera 18 nya butiker, göra en grundlig renovering på fyra och flytta två butiker enligt ett pressmeddelande.

En av flytterna är redan genoförd, det var butiken i Luleå som fick nya större lokaler och samma sak är planerat för Härnösands butik. Där ska verksamheten ska lämna sina nuvarande lokaler på 650 kvadratmeter till en ny butik på 3000 kvadratmeter som ska ligga bredvid järnvägsstationen.

Renoveringarna kommer att fokuseras till de äldre butikerna. Specifikt vilka fyra som ska renoveras är ännu inte bestämt. Men enligt Dollarstores presstalesperson Jennie Ahlberg kan det vara så att butikerna i Jämtland kommer att beröras.

– Det är inte omöjligt att det blir renovering i Jämtland då butikerna där är bland de äldre, säger Jennie Ahlberg.

Målsättningen är att planerna ska vara genomförda den 31 december i år och 170 personer kommer att anställas totalt över landet.

Mer läsning

Annons