Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är taxiföretaget som prisas för tillgänglighet: ”Väldigt oväntat”

Årets tillgänglighetspris har delats ut i Strömsund. Mottagare är Norra Jämtlands Taxi AB.

Annons

”Väldigt oväntat men såklart också väldigt roligt att vi får den här utmärkelsen. Det betyder mycket och är ett bra bevis på att vi har nöjda resenärer” skriver företagets vd Douglas Forsberg i ett pressmeddelande.

Göran Bergström (S), kommunalråd  och tillgänglighetsrådets ordförande delade under måndagen ut årets Tillgänglighetspris till Norra Jämtlands Taxi AB. Douglas Forsberg, Marcus Strandh och Kalle Hamberg var på plats för att ta emot diplom och present.

Motiveringen till priset knyter an till att företaget underlättar vardagen för många människor med funktionsvariationer, med sitt fina sätt att sprida glädje och trivsel.

Douglas Forsberg och hans kollegor mottog priset på måndagen. Företaget fungerar som en gemensam beställningscentral och uppdragsgivare för ett antal mindre taxiföretag i kommunen

Samtliga fordon är handikappanpassade och man utför allt från skolskjutsar till sjukresor och fjärdtjänst.

Här är hela motiveringen:

”Norra Jämtlands Taxi AB har med hjälp av engagerade entreprenörer byggt ett företag som visar på god serviceanda, engagemang och omtanke om de människor i vår kommun som behöver det mest. Fordonen har en bra standard som underlättar för människor med funktionsvariationer att ta sig fram i samhället. Med sitt fina sätt att sprida glädje och trivsel bidrar Norra Jämtlands Taxi AB att underlätta vardagen för många människor”.

Läs mer nyheter från Strömsunds kommun:

Superkött från Yxskaftkälen tog silver vid smaktävling ”Länets nötkött är av världsklass”

Fler vägsträckor kan saltas

Klimatförstörande utsläpp på nedgång i länet – så mycket minskar det i din kommun

Läs också:

Odenplan kan bli Strömsunds nya knutpunkt (från december 2011)

Bussåkande skolbarn tvingas ut i körbanan (från november 2010)

Mer läsning

Annons