Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nästa Sune-film spelas in i Åre

Via stug-efterlysningar på sociala medier står det klart att ännu en stor filminspelning är att vänta i Åre-dalen.

Efter att Sune har gjort stor biosuccé med sin familj både när de åkt på all inclusive-semester i Grekland och senast var på bilsemester, går nu turen till fjällen. Till Åre och Duved närmare bestämt.

Enligt vad ÖP erfar letar produktionsbolaget Eyeworks, som även ligger bakom de tidigare Sune-filmerna efter boende i trakterna av Åre och Duved.

I en efterlysning på Facebook går att läsa att "Det ska till att spelas in långfilm (Sune i fjällen) i våra trakter till våren och teamen behöver någonstans att bo. Det behövs 5–10 rum (gärna så samlade som möjligt och gärna nära Hotell Renen, men alla förslag är välkomna). Detta gäller i princip hela mars och april, fram till påsk."

ÖP har sökt representanter på produktionsbolaget, men ingen vill ännu kommentera det hela. Inte heller filmkommissionär Per Hjärpsgård vill i detta skede säga något om hur det kommer sig att filminspelningen hittat till länet.