Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Näste man förlänger med ÖIK

Kontraktsförlängningarna i Östersunds IK fortsätter att ramla in. Forwarden Daniel Magnusson, 23, har skrivit på för en tredje säsong i följd med ÖIK.

Brunflosonen gjorde 47 poäng under säsongen 2012/13, men stannade på sammanlagt 25 poäng efter att serie och play off-spel var överstökat i vinter.

– För min egen del var det katastrof, tycker jag. Jag är en spelare som ska producera och jag gjorde inte det som både jag själv och tränarna hoppats på. Jag gjorde många besvikna och jag vill bevisa att det var en engångshändelse, säger Daniel Magnusson självkritiskt.

Sportchef Markus Åkerblom:

– Det finns otroligt mycket hockey i killen och är en av de mest kreativa spelarna vi har. Han har otroligt mycket utveckling kvar och vi väljer att satsa vidare på honom.

ÖIK har nu åtta spelare under a-lagskontrakt. Målvakterna Tim Juel och Johan Berge, backen Simon Klockerud, samt forwards Daniel Magnusson, Joel Åkesson, Tobias Falk, Christoffer Arvidsson och Anders Waplan.