Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Näthat mot Kevin efter Paul Walkers död

Näthatet.

Det har nu drabbat Kevin Walker på ett makabert sätt.

"Döden tog fel Walker", skrevs på Twitter efter Paul Walkers död i söndags.

– Det är så sjukt, säger brodern Robert Walker till Nöjesbladet.

Annons

I söndags dog Fast and the furious-stjärnan Paul Walker i en bilkrasch. Kevin Walkers bror Robert gick in på Twitter för att läsa mer om Hollywoodskådisen – och möttes av motbjudande inlägg. Om sin egen bror.

Det skriver Nöjesbladet på webben.

"Döden tog fel Walker" och "Jag var glad för jag trodde att Kevin Walker hade dött" var inlägg som mötte Robert Walker när han sökte på namnet Walker på Twitter.

– Det är så sjukt att det finns inte. Hur kan man skriva så? säger Robert Walker till Nöjesbladet.

Han berättar vidare:

– Först blev jag arg, sedan kände jag att jag måste skriva någonting. Folk kan säga att Kevin är sämst hit och dit, men det finns en gräns. Man vill inte läsa att någon önskar livet ur ens bror.

Han skrev ett inlägg på Twitter, där han skrev "nu får det fan vara nog! Vaknar i dag upp till den tragiska nyheten att Paul Walker har dött, går in på Twitter och läser tweet efter tweet om folk som önskar att det vore Kevin istället, min bror. Pinsamma äckliga vidriga människor är ni".

Inlägget kan läsas i sin helhet här.

Robert Walker säger till Nöjesbladet att Kevin Walker har en sund inställning till det som har hänt i höst, och att han inte brukar läsa om sig själv.

Artikeln kommer från ST.nu

Linette Israelsson
060–197286
linette.israelsson@st.nu