Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nedtonad Mitchell: – Det här var bara en match

När alla jublar åt den fantastiska skrällen finns det en som väljer att tona ner det hela. Nämligen huvudpersonen själv:
– Inget att bli upphetsad över, säger Andrew Mitchell.

Andrew Mitchell var utan tvekan den faktor som Norrköping aldrig lyckades kontrollera, med sina 30 poäng har han en solklar matchvinnare.

Själv hade han svårt att se sin insats på det sättet:

– Jag gjorde ingenting mer än att försöka hjälpa laget att vinna matchen, hur många poäng jag gör själv spelar inte så stor rol. Men jag måste ju ta de skott- lägen som laget skapar för mig, säger Mitchell.

Och den här gången gick det mesta i. Till exempel den sista trean fram till 75–72 som Mitchell satte från riktigt långt håll.

– Var den lång? Jag minns faktiskt inte.

– Nja, det här var bara en match. Alla vet att Norrköp-ing kommer att göra förändringar till nästa match och då måste vi också göra det.

– Egentligen inte, men visst är det kul för fansen. Det här gör ju att det kan bli en härlig stämning till hemmamatchen nästa måndag, säger Mitchell.

– Vi har nästa match på måndag, det är allt vi ska fundera på, säger synnerligen fokuserad Andrew Mitchell. (zport.se)