Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NHL-stjärnor till Östersund Arena

Peter Forsbergs Icebreakers har presenterat tio spelare till uppvisningsmatchen i Östersund den 7 augusti.
Huvudpersonen själv kommer liksom Modokollegan Markus Näslund. Vi kan också lägga till två aktiva stjärnor – bröderna Sedin.

Icebreakers har lockat både före detta och aktiva NHL-proffs. Bröderna Daniel och Henrik Sedin från Vancouver Canucks är de två hetaste namnen. Men vi har också yngre förmågor. Colorado Avalanche lagkapten (den yngste lagkaptenen i NHL:s historia) Gabriel Landeskog har tackat ja. 21-åringen producerade 65 poäng på 82 matcher i årets grundserie. Nu har han tackat ja till uppvisningsmatchen i Östersund Arena den sjunde augusti. Icebreakers presenterade på torsdagen totalt tio spelare. Förutom de redan nämnda kommer Niklas Sundström, Mattias Timander, Jacob Markström (målvakt, Vancouver Canucks), Victor Hedman (back Tampa Bay Lightning) samt Anton Lander (forward Edmonton Oilers).

– Det är riktigt tunga namn, och det kommer att vara ytterligare tunga namn fram över som presenteras, säger Kjell-Åke Andersson.

– Extra roligt är det att Markus Näslund nu kommer, men också att det kommer flera aktiva NHL-proffs. Men störst är ändå Peter Forsberg, trots att han har lagt av.