Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu kommer Doug Seegers till Östersund

/

2014 var året som Doug Seegers upptäcktes av Jill Johnson under inspelningen av tv-programmet "Jills veranda" i Nashville. Efter det har framgångssagan fortsatt för countrystjärnan.

Annons

När Doug Seegers upptäcktes var han hemlös och spelade på gatan i Nashville. Han har ett förflutet som musiker i olika band, men missbruksproblem gjorde att han i stället blev hemlös. Med Jill Johnsons hjälp hittade Doug Seegers rätt kontakter och snart släpptes första singeln "Going Down to the River" och snart även ett fullängdsalbum med samma titel. Sommaren 2014 gjorde Doug Seegers ett stort antal spelningar i Sverige och hade Ellen Sundberg med på turnén. Hennes kompband "The Widowmakers" kompade även Doug Seegers under turnén.

I juni 2014 spelade de på Gamla teatern under den slutsålda festivalen Rolling Rootsy Revue. Nu återvänder countryartisten till samma lokal för spelningar i morgon och på lördag.

Läs mer:

Groupies, loppisar och en eldhärjad scen – så var sommaren med Seegers

Doug Seegers fyllde parken i Hede

De spelar på Gamla teatern och Movitz i vår

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner ÖP:s nya app här, till Iphone eller till Android.

Mer läsning

Annons