Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Säkert spelar på Dramaten och i Östersund

2011 var senast Säkert släppte ett album, nu gör Annika Norlin comeback och avslutar sin vårturné med en spelning på Dramaten.

Annons

Under våren kommer Annika Norlin turnera med Säkert runt om i landet. Detta i samband med att albumet "Däggdjur" släpps den 3 februari. Turnén startar den 31 mars på Umeå open att avslutas sedan den 24 april på Dramaten i Stockholm. Självklart gör hon även ett stopp i hemstaden Östersund också.

Annika Norlin släpper nya albumet ”Däggdjur” 3 februari.

Turnéplan:

31 mars – Umeå Open, Umeå

7 april – Gamla Teatern, Östersund

11 april – Göteborgs Konserthus, Göteborg

12 april – Slagthusets Teater, Malmö

21 april – Kulturens Hus, Luleå

24 april – Dramaten, Stockholm

– Det är en lite särskild skiva, avskalad, avväpnad och tärd, och det blir till stora delar en avskalad turné, därför kommer spelningarna hållas på teatrar. Inspirationen är till exempel Nirvana Unplugged. Låtarna handlar om att prata med folk, att inte vilja prata med folk, att vara rädd för folk, att sova bredvid folk, att ligga med folk, att känna sig nära folk, att inte känna sig nära folk. Att det blir vår och att bli äldre och att få kids och gå på Grammisgalanm, säger Annika i ett uttalande.

Förutom Annika kommer även Daniel Berglund, Mats Hammarström, Frida Johansson, Jakob Nyström, Lovisa Nyström och Henrik Oja synas på scenen.Biljetterna kommer att börja säljas imorgon torsdag 19 januari.

Läs också:

Säkert! släpper sömnig singel och återupptar bloggandet

Annika Norlin avslöjar titeln på nya skivan - och gästas av Vapnets Martin Hanberg

Mer läsning

Annons