Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Thomas Stenström ger Åre allt han har

”Slå mig hårt i ansiktet” blev en sommarhit, ”Ge mig allt jag har”, verkar bli en vinterhit. 26 januari besöker Thomas Stenström Åre och förhoppningsvis får han in en fullträff.

Annons

Thomas Stenström, artist och låtskrivare som spelar på Bygget 26 januari.

Thomas Stenström är Uddevallasonen som slog igenom med ”Slå mig hårt i ansiktet” 2014. Låten som både blev grammisnominerad samt anmäld till Granskningsnämnden.

Det var dock inte där det började, redan 2012 släpptes debutsingeln ”Detsamma”, och debutalbumet ”Nåt annat, nån annanstans”. När väl ”Slå mig hårt i ansiktet” slog igenom, var det en singel från albumet ”Fulkultur”. Nu är Thomas Stenström aktuell på nytt, med nya plattan "Rör inte min kompis", som släpps 20 januari 2017. Det går dock redan nu att lyssna på ”Allt jag har” som är första singeln från Thomas Stenströms nya platta. En låt som redan spelas flitigt i svensk radio.

“Rör inte min kompis” är ett sätt att leva. Jag skriver om personerna jag mötte när jag växte upp och vad de gjorde med sina förutsättningar. Min drivkraft har alltid kommit från en ilska och föreställning över att folk och även jag själv inte tror att jag kan, och då vill jag med hela min kraft motbevisa det. Denna gång har jag verkligen satsat allt, all tid och varje krona, allt på rött, säger Thomas Stenström i ett pressmeddelande.

Efter albumsläpp väntar en lång turné som når Bygget den 26 januari.

– Alla turnéer jag gjort känns som ett fuck you till alla som tvivlade. Eller rättare sagt en hyllning till alla dem som inte gjorde det. Jag har själv sållat mig till båda leden. I vardagen är jag rädd för väldigt mycket, men på scenen är jag inte rädd för något. Det är det som är målet under hela processen när jag skriver musik, säger Thomas Stenström vidare i pressreleasen.

Mer läsning

Annons