Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Annica Olsson från Hallen och Bachelor Sebastian föll med varandra

Under tisdagens avsnitt av Bachelor får vi följa med när Annica Olsson från Hallen får sin första singeldejt, och inte vilken dejt som helst. Tillsammans med Sebastian Ljungberg kastar de sig ut i ett fallskärmshopp för första gången i sina liv.

Annons

Dagen började med att deltagarna fick ett brev från Sebastian med ledtråden,

"Idag hoppas jag att vi faller för varandra, Annica"

– Så fort jag hörde att det stod "faller" i brevet så förstod jag vad som skulle komma. Jag hade lite smått dödsångest i bilen, men sen släppte det. Jag kände mig peppad och tyckte att det skulle bli väldigt kul. Han var faktiskt mest nervös, även fast han sa något annat i programmet, berättar Annica.

Fick den speciella dejten er att öppna upp för varandra?

– Jag tror att det var väldigt bra att börja en dejt så här. Vi vågade tillsammans. Det blev verkligen ett minne att dela hela livet. Efteråt var det helt fantastiskt. Att få känna fötterna på marken igen och veta att man klarade av det var en sådan kick. Hade dom haft flygplanet där när jag kom ner och sagt att jag fick hoppa igen om jag ville så hade jag utan tvekan hoppat in. Det var ett väldigt stort adrenalinpåslag.

Skulle du beskriva detta som en drömdejt?

Detta var verkligen en drömdejt. Nu är jag en tjej som inte kräver eller förväntar mig så mycket, för mig hade det räckt med en öl och popcorn på en filt. Men jag känner mig väldigt tacksam för att han ville ha med mig på detta. Sen är väl en drömdejt utan kameror, samtidigt som jag är glad att den filmades så man får chansen att få uppleva den igen.

Efter gårdagens program har hälften av tjejerna fått åka hem men Annica är en av de tio som fortfarande har chansen att vinna Sebastians hjärta.

Här, kan ni följa Annicas äventyr i Bachelor.

Läs också: Annica Olsson från Hallen söker kärleken i Bachelor

Mer läsning

Annons