Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norrlandsderby för ÖFK och ÖIK i allettan – här är veckans live

LIVERAPPORTER:

Lördag 27:e Januari

Fotboll: ÖFK fortsätter träningslägret på utländsk mark i Spanien, Marbella. Sporten är som vanligt på plats och rapporterar live från träningarna men redan på lördag väntar träningsmatch mot den ryska storklubben Lokomotiv Moskva. Sporten rapporterar live direkt från matchen som du kommer att kunna följa här.

Allettan, ishockey 16:00 ÖIK – Lindlövens IF.

ÖIK inleder helgens första hemmamatch mot Lindlöven. Sporten är som vanligt plats och rapporterar live mötet. Här kan du följa rapporteringen med start från 16:00.

Söndag 28:e Januari:

Allettan, ishockey 16:00 ÖIK – VIK Västerås HK.

Helgen fortsätter för ÖIK i allettan och på söndag står klassiska Västerås hockey för motståndet som åkte ur allsvenskan i fjol. Missa inte Sportens liverapportering med start från 16:00 här.

LIVESÄNDNINGAR

Onsdag 24:e 13:00: Fotboll, ÖFK. Tävlingssäsongen närmar sig för både ÖFK och GIF Sundsvall. På onsdag möts lagen i en träningsmatch i Nordichallen i Sundsvall. Sporten är på plats och sänder matchen med start från 13:00. Här kan du se matchen.