Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norrlandspodden löser problemen

I sjunde delen av Norrlandspodden försöker Po Tidholm och Sofia Mirjamsdotter att lösa Norrlands problem. De samtalar om norrländsk självständighet, nationalism och patriotism, men föreslår även andra lösningar på problemen med avfolkningen i inlandet.

Annons

Är självständighet lösningen på de norrländska inlandskommunernas dåliga ekonomi? Eller är det invandring som ska bidra till utveckling av Norrland? Är nationalism endast av ondo, eller finns det fördelar med att vara norrlandsnationalist? Vilken stad skulle bli huvudstad i en Norrländsk nation? Var skulle gränsen dras? Eller kommer Norrland att resa sig ur askan efter den stora klimatapokalypsen? Svar på detta och mycket annat, som hur man dricker kaffe på norrländskt vis och varför Yxskaftkälen heter just så, får du i ett rykande färskt avsnitt av Norrlandspodden. Det finns att lyssna på direkt på http://blogg.mittmedia.se/norrlandspodden eller också kan du ladda hem det till din dator, surfplatta eller telefon via iTunes.