Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Northug gömmer sig i Storlien

Den norske skidåkaren Petter Northug som kraftigt berusad kraschade med sin bil i centrala Trondheim i helgen gömmer sig i Storlien.

Annons

– Jag såg att norska TV2 hade parkerat en stor buss med elverk utanför Fjällien här i Storlien. De kom redan i eftermiddags och har gjort flera intervjuer, säger Stefan Wänseth som driver taxirörelse i Storlien.

När han kom hem efter dagens arbetspass slog han sig ner och läste Aftonbladet.

– Där stod det just att även VG:s reporter träffat Northug i ett slitet lägenhetskomplex med neddragna gardiner. Å det är klart, vad skulle norska TV2 annars göra här uppe nu när säsongen tagit slut, säger Wänseth vars uppgifter även bekräftas i den norska tidningen Adresseavisa.

Tidningen uppger på sin nätupplaga att Northug tog emot tidningen "på et pensjonat i Storlien i Sverige mandag ettermiddag".

Northug är väl förtrogen med området. Storlien ligger ju bara några få mil från norska Meråker som är ett av Petter Northugs träningssparadis.