Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Northug gömmer sig i Storlien

Den norske skidåkaren Petter Northug som kraftigt berusad kraschade med sin bil i centrala Trondheim i helgen gömmer sig i Storlien.

– Jag såg att norska TV2 hade parkerat en stor buss med elverk utanför Fjällien här i Storlien. De kom redan i eftermiddags och har gjort flera intervjuer, säger Stefan Wänseth som driver taxirörelse i Storlien.

När han kom hem efter dagens arbetspass slog han sig ner och läste Aftonbladet.

– Där stod det just att även VG:s reporter träffat Northug i ett slitet lägenhetskomplex med neddragna gardiner. Å det är klart, vad skulle norska TV2 annars göra här uppe nu när säsongen tagit slut, säger Wänseth vars uppgifter även bekräftas i den norska tidningen Adresseavisa.

Tidningen uppger på sin nätupplaga att Northug tog emot tidningen "på et pensjonat i Storlien i Sverige mandag ettermiddag".

Northug är väl förtrogen med området. Storlien ligger ju bara några få mil från norska Meråker som är ett av Petter Northugs träningssparadis.