Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nouri uttagen till landslagsläger – för Irak

Inför VM-kvalet samlar Irak sin landslagstrupp och med på landslagslägret senare i juni är bland andra ÖFK:s Brwa Nouri.

Den 15 juni samlas en eventuell blivande landslagstrupp i Erbi i norra Irak för landslagsläger. I tio dagar kommer truppen att träna och den som gör bra ifrån sig kommer att få en plats i truppen inför VM-kvalet. Första matchen spelas mot Australien 1 september.

– De är intresserade av mina tjänster och jag har tackat ja. Det är bara pappersarbete kvar, sedan är det klart, säger Brwa Nouri till FD.

För Nouri och resten av ÖFK passar det bra in tidsmässigt då lägret ligger under EM-uppehållet. Enligt FD har han dock inte fått klartecken av ÖFK och Graham Potter ännu.

Ytterligare vå svenska spelare, Allan Mohideen, Ljungskile, och Rebin Asaad, Halmstad, är också uttagna till landslagslägret.

Brwa Nouri har spelat en landslagsmatch på juniornivå i Sveriges P17-landslag 2004 i en match mot Polen.