Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NTF

Vid NTF:s årsmöte utdelades NTF:s förtjänsttecken i silver till Gösta Sollén och Bengt Nyström för deras mångåriga insatser inom trafiksäkerhetsområdet.

Både Gösta och Bengt är fortfarande aktiva inom NTF:s medlemsorganisationer.

Vid årsmötet omvaldes styrelseledamöterna och styrelsen består efter årsmötet av ordförande Per Söderberg, vice ordförande Göran Westman, Lena Carlsson, Eivor Söderström, Sven-Bertil Bengtsson, Sören Möller, Kent Ivarsson, Göte Murén och Stefan Konradsson.

Vid årsmötet avtackades Anders Edvinsson som efter fem år lämnar tjänsten som verksamhetsledare för NTF i Jämtlands län och tillträder en tjänst vid Östersunds kommun. Sven Hellström och Kent Ivarsson kunde hälsas välkommen som nya medarbetare på deltid inom NTF.

NTF har tillsammans med sina medlemsorganisationer genomfört en rad aktiviteter under året för att förbättra trafiksäkerheten – minska antalet dödade och skadade i trafiken.

Hastighetsmätningar, bältesmätningar, däckrazzia, inventering av skolskjutshållplatser, information om hjälmanvändning, mopedkampanj, information på skolor om ”Don´t drink and drive” är en del av de många aktiviteter som genomförts under det gångna året.

Vid årsmötet medverkade Jan Asplund med information om arbetet med nya hastighetsgränser inom Östersunds kommun. Gunnar Bjelke Dahlén informerade om trafikpolisens arbete med trafikbevakningen. Många frågor ställdes av årsmötesdeltagarna.