Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu är det klart – Kevin och Matilda uppträder tillsammans

Nu står det klart att Kevin Walker och Matilda Melin är klara för ett gemensamt uppträdande på Stortorget måndag 30 december.

På måndag får jullovs-firande östersundare chansen att se de två Idol-deltagarna på Stortorget. Det är City Östersund och Östersunds kommun som anordnar konserten. Kevin Walker som segrade i Idol 2013 är just nu på turné och Östersund blir alltså ett av stoppen på hans resa genom landet.

Klockan 16.00 drar arrangemanget i gång och efter spelningen blir det autografsignering inne på Storsjöteatern. Besökare uppmanas komma i god tid då det väntas bli många som vill komma och träffa sina idoler, skriver cityledaren Peter Martinek i ett pressmeddelande.

Kommunstyrelsens ord-förande AnnSofie Andersson gläds även hon över evenemanget:

– Vi är väldigt stolta över Matildas fina prestation i Idol, hon har bidragit till att sätta Östersund på kartan på ett oerhört positivt sätt.