Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu drar Arnljotspelen i gång igen – här är årets ensemble

Nu rustar Arnljotensemblen ännu än gång upp för strid. I helgen samlades aktörerna för att börja med arbetet inför årets föreställning och då presenterades årets deltagare.
– Ensemblen för i år känns jättebra, jag kände mig väldigt entusiastisk efter gårdagens möte, berättar Linda Åkergren, ordförande i Arnljotföreningen.

Årets Arnljot kommer att spelas av Emil Grudemo el Hayek som gör sin comeback i rollen. 2011 och 2012 spelade han samma roll innan han tog ett uppehåll.

– Det var så kul att han hade möjlighet den här sommaren. Han är fantastiskt duktig och lätt att ha och jobba med, säger Linda Åkergren.

– Sedan har vi den nya regissören Stefan Moberg. Det var spännande att träffa honom. Han var verkligen härlig och har ett imponerande bagage.

Stefan Moberg är en utbildad skådespelare som numera är huvudsakligen verksam som regissör och manusförfattare. Han har skrivit och regisserat ett antal barn- och ungdomspjäser, kabaréföreställningar och sommarteateruppsättningar.

– Det kommer att bli väldigt spännande att se vad han kan hjälpa oss med och vad vi kan skapa tillsammans.

De kommande veckorna kommer aktörerna att repetera sina repliker innan det stora repet i början av juni när de börjar med repetitionerna ute på Arnljotlägden på Frösön.

– Det kommer att bli en fantastiskt rolig sommar. Jag önskar att jag skulle stå på scenen själv, säger Linda Åkergren.