Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu dundrar motorcyklarna in i Åre

Från när och fjärran rullade de in, alla Harley Davidsson-fantaster.
– Hela byn kommer att vibrera så att det kommer att kännas som en jordbävning, sa träffgeneralen Ulf Arnesson strax innan Harley Davidson-åkarna anlände i Åre.

Annons

Jämtlands Harley Davidson-klubb, H.O.G Jamtland Chapter, arrangerar en träff och i Åre. Uppemot 700 motorcyklar och många fler deltagare beräknas komma.

Ulf Arnesson från Östersund är träffgeneral och han känner sig ganska lugn inför den lilla Östersunds-klubbens åtagande. De har ju gjort det förr, 2010 arrangerades en träff i Åre och det blev en stor succé. Det blev den största HOG-träffen i Sverige som någon arrangerat.

För att inte ta så stor ekonomisk risk har klubben ordnat ett lotteri där vinnaren kan åka hem med en sprillans ny amerikansk motorcykel.

Motorcyklisterna erbjuds ett digert program med underhållning och event. Det blir även en HD-utställning.

– Då kommer det att finnas massor av snygga motorcyklar. Originalmotorcyklar men givetvis även specialbyggen, säger Ulf.

Allt det som sker nere i Holiday Club och arenan är öppet för alla, lovar Ulf Arnesson. Vissa programpunkter måste man dock betala inträde för.

Ulf Arnesson tror inte att Åreborna ska reagera negativt när alla motorcyklar dundrar in i den lilla byn.

– Jag tror garanterat det. De var väldigt nöjda när vi var här förra gången 2010. Det här är en familjeträff helt enkelt och alla Årebor och jämtar är naturligtvis hjärtligt välkomna hit.