Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu får Krokom en egen tidning

Nu får Krokom en ny lokaltidning. Den 23 mars startar Östersunds-Tidningar en gratistidning som kort och gott kommer att heta just Krokom.

– Det känns spännande. Krokom är ett expansivt område, säger Henrik Wahlstedt, företagsmarknadschef vid Östersunds-Tidningar.

Östersunds-Tidningar driver förutom de prenumererade tidningarna ÖP, LT och TH även en rad olika gratistidningar– Åre i dag, Stan i Dag, Lokaltidningen Strömsund och Affärer.

– Nä det gäller Åre i dag och Lokaltidningen Strömsund så har det visat sig att det superlokala fungerar och att det fins ett behov av sådana tidningar. Det behövs en närvaro och en annan kanal för kommunikation förutom ÖP och LT, säger han.

Tidningen Krokom ska ges ut en gång i månaden och kommer att likna Strömsund i sitt formspråk. Den kommer att distribueras med ÖP och LT.

– Vi tittar även på möjligheten till att distribuera tidningen via tidningsställ, säger Henrik Wahlstedt

Just nu kan han inte säga om fler kommuner i länet i framtiden ska få en egen gratistidning.

– Vi tittar ständigt på att utveckla nya produkter och kanaler, säger han.