Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu har Ella fått autografen

Ella Åkerblom är en lycklig tjej - detta efter att hon fått en stor inramad affisch med Yohios autograf av Mimmi Schönbeck i Krokom.

Det hela började för en vecka sen då Yohio spelade i Östersund. Efter spelningen var det autografskrivande. Men Ella kunde inte vara med för hon var på sjukhuset i Umeå där hon behandlades för sin cancer. En kompis till Ella skulle fixa autografen åt Ella i stället. Men av olika anledningar blev det så att Ella fick ingen autograf.

Då. Nu har hon två.

Dels har Yohio hört av sig efter att han hört vad som hänt och skicket henne en autograf, men nu har Ella även en stor fin inramad affisch med sin idol. Den inramade autografen har hon fått av Mimmi Schönbeck.

– Jag yckte så synd om Ella att hon inte fick sin autograf. Jag tyckte helt enkelt att hon behövde den bättre än mig, säger Mimmi som sent på fredagen fick tillfälle att räcka över den inramade affischen till Ella som Mimmi själv fått för mer än ett år sedan.

Att Ella blev oerhört lycklig över autografen gick inte att ta fel på.

– Den ska upp på väggen hemma, säger hon samtidigt som hon håller hårt i den inramade affischen.

Yrankänsla med Yohio

Yohio - tänk efter

Yohios skivbolag: "Tidsbegränsat"

Yohios öppna brev till fansen