Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu kan du koppla upp dig på wifi i matbutiken

Från och med onsdagen den 26 kan du koppla upp dig på wifi inne i på ICA supermarket Traktören.

– Vi ville gå i bräschen för det här, säger Erik Faxbrink, butikskonsult.

Hittade du ett trevligt middagsrecept på nätet, men glömde sedan handlarlappen hemma? Nu kan du surfa in gratis på receptsidan, eller vilken annan internetsida du vill, inne i butiken.

Det är ICA som företag som gör den här satsningen. Natten till onsdag förra veckan lanserades möjligheten för Ica-butiker att göra wifi tillgängligt för sina kunder. Erik berättar att ICA traktören slog i gång tjänsten i det ögonblick den blev tillgänglig.

– Här känner vi att vi som city-butik vill kunna erbjuda wifi. Man kanske går runt på centrum utan någon uppkoppling, då ska man kunna komma in hit och titta på tidtabeller eller annat, berättar Erik och fortsätter;

– Vi jobbar också väldigt aktivt med vår Facebook-sida och det kommer ske mycket roligt på den framöver.

Gör traktören någon annan satsning relaterad till wifi:n?

– Inte traktören i sig, men ICA jobbar på lite appar och uppkopplade möjligheter till erbjudanden och så där som ska underlätta att handla. Det här med wifi, är en del i en större plan.

Det känns lite oväntat med wifi i en matbutik?

– Det är en del i det nya samhället, att kunna vara uppkopplad. Ica vill helt enkelt kunna erbjuda den servicen, avslutar han.