Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny arrendator ska utveckla Thaipaviljongen

Den Thailändska paviljongen i Utanede ska utvecklas med ny arrendator. Från och med den 1 juni är det Destination Ragundadalen som sköter ruljansen.

Efter ett anbudsförfarande har Ragunda kommun utsett Destination Ragunda som arrendator av den Thailändska paviljongen. I arrendet ingår drift, skötsel och verksamhetsutveckling.

– Vi ser mycket positivt på att Ragundadalen turism sköter den turistiska delen i Thailändska paviljongen. De kommer att kunna hålla en bra kvalitet i paviljongen och skapa aktiviteter och samordning med våra andra resemål, säger kommunalrådet Terese Bengard (S) i ett pressmeddelande.

Destination Ragundadalen har redan börjat se över hur man kan använda sig av lokala producenter i området och planer finns på att återuppta kontakterna med flygbolaget Thai Airways för ett fördjupat samarbete.

– Vi hoppas och tror på ett strategiskt samarbete med lokala, regionala, nationella och thailändska intressenter tillsammans med Ragunda kommun och att vi fokuserar på en gemensam strategi för främjande av turism och kultur. Vi ska naturligtvis också ta till vara på det arbete som tidigare påbörjats säger Gun-Marie Persson, Destination Ragundadalen.