Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny ÖP Söndag ute nu

Nu kan du som prenumerant läsa en alldeles rykande färskt ÖP Söndag.

ÖP Söndag är en e-tidning som du som prenumerant får på söndagarna.

ÖP:s chefredaktör Hans Lindeberg skriver om beslutet att inte ta in Sverigedemokraternas annonser (den går även att läsa här). ÖP:s politiske redaktör Marcus Persson skriver om Jämtlands läns långa historia som fristad för människor som flyr förtyck och förföljelse.

Vi sammanfattar året med artikelserien Nya Jämtar och det finns nyskrivna krönikor av bland annat stjärnförfattaren och journalisten Elin Olofsson och naturligtvis en krönika av författaren och ÖP:s mångårige medarbetare Bengt Eriksson.

Utöver det bjuder vi på ett stort EU-valspaket, bilder av Sune Jonsson med text av kulturredaktören Tomas Larsson.

Och skulle inte det vara nog, så har ni också recept, TV-sidor och mycket mer.

Här kan du logga in och läsa e-tidningen. Har du en prenumeration, men inte aktiverat den ännu så kan du göra det på samma länk. Kolla bara till höger om inloggningsrutorna.

Och du vet väl att du som prenumeration får tillgång till allt material på op.se? Dessutom får du finfina erbjudanden, till exempel tre månader magasin som e-tidning, som till exempel Allt om historia och Jaktmarker&Fiskevatten.