Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny ordförande i MUF Jämtland

I helgen samlades unga moderater från hela länet i Östersund för att diskutera politik och utse en ny distriktsstyrelse.

Annons

Joel Nordkvist valdes till ny distriktsordförande i MUF Jämtland. Joel, som är 23 år, är född och uppvuxen i Gällö och har tidigare varit distriktsordförande för MUF Jämtland.

"Det känns fantastiskt och otroligt ödmjukt att vara vald och få bära hela distriktets förtroende ännu en gång. Under ett valår som detta så är det extra kul att bli vald till distriktsordförande", säger Joel Nordkvist i ett pressmeddelande.

Han berättar om en av sina hjärtefrågor:

"Det står alldeles för många unga utanför arbetsmarknaden idag. För att fler unga ska få ett jobb att gå till måste vi se ytterligare sänkta trösklar in till arbetsmarknaden. Det handlar om att göra det ännu billigare att anställa unga och knyta arbetslivet och jobben in till utbildningen. Att slopa arbetsgivaravgiften helt för unga, att införa praktik i alla gymnasieprogram och göra den första halvmiljonen helt skattefri skulle sänka trösklarna enormt för unga", säger han.

Distriktsstyrelsen i sin helhet:

Distriktsordförande: Joel Nordkvist
Vice Distriktsordförande: Jessica Dahlsten
Ledamöter:
1) Amanda Spejare
2) Anna Andersson
3) Fredrika Lundin
4) Simon Högberg
5) Fredrik Hesse