Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny pallplats för Ogemar Hellgren i USA – Emilia Dahlgren fyra i damernas final

Marcus Ogemar Hellgren fick återigen kliva upp på pallen när den amerikanska proffsserien i skotercross i natt gick vidare i Shakopee, Minnesota.

Läs också: Marcus Ogemar Hellgren siktar mot pallplats efter två tyngre säsonger: "Målet är att vara topp tre i mästerskapet"

Ogemar Hellgren tog sig direkt till final efter att han vann det första heatet och kom sexa i det andra. I finalen av klassen Pro lite slutade han sedan trea bakom Jacob Yurk och Hunter Patenaude.

Emilia Dahlgren tog sig enkelt till final i damklassen efter att ha slutat etta och trea i sina heat. I finalen slutade hon precis utanför pallen, på fjärdeplats, när Malene Andersen vann.

Läs också: Emilia Dahlgren på pallen i USA: "Så sjukt glad"

För Balder Nääs, som debuterade i proklassen under nattens tävlingar, blev det LCQ-kval efter dubbla åttondeplatser i heaten. Även i LCQ-heatet slutade Nääs åtta. Finalen vanns sedan av Kody Kamm följd av Petter Nårsa.

Läs också: Skotercrossmästaren Balder startar säsongen i USA