Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny tränings- seger för ÖFK

ÖFK tog sin andra raka tränings­seger på Jämtkraft Arena. 2–0 mot Frösön, men det var bistra min­er efter första halvlek.
– Vi spelade inte alls som vi vill, sa ledaren Jan Netzler.

Tränaren Kalle Björklund luftade hela tio nya startspelare jämfört med i 3–0-segern mot Friska Viljor. Martin Johansson var ensam om att få starta två matcher i rad.

ÖFK:s lagkapten hann dock bara med 40 minuter innan han haltade av.

– Fick en smäll nedanför knäet, men jag tror inte det ska vara några problem, sa Johansson, när han satte sig på läktaren för att se andra halvlek.

blev bättre ur ÖFK-ögon. Bra energi, mycket löpningar och mer distinkt uppträdande. Frösön trycktes ned i banan och fick mest jaga boll.

– Bättre nu. I första halvlek drällde vi med bollen för mycket, menade Jan Netzler.

Individuellt fanns det många positiva spelare i ÖFK. Nye Andreas Sipuri är både snabb och teknisk och har framförallt en härlig touch i sin vänsterfot. Allra bäst var dock Bobo Sollander – en klippa därbak.

utan Rebuar Bedri, Tommy Einarsson och Daniel Sunding, gjorde en hyfsad insats. Inlånade (från ÖFK) Patrik Lindgren var nämast att näta, men Victor Hansson räddade till hörna.

ÖFK fortsätter matcha på lördag, då Brage kommer på besök. Ett Brage som för övrigt har förlagt ett miniläger i Östersund i slutet av veckan.

1–0 (5) Ghassan Talozi, 2–0 (50) självmål.

Hörnor: 6–6.

Varningar, ÖFK: Emil Kvarnlöf, Bobo Sollander.

Domare: Mattias Eneberg.

ÖFK:s lag: Victor Hansson – Fredrik Löfgren, Bobo Sollander, Kristoffer Fryklund, Robin Fryklund (63) – Ghassan Talozi, Martin Johansson (40), Tom Perman (45), Emil Kvarnlöf (66),Andreas Sipuri – Daniel Westerlund (63).

Ersättare: Björn Carlsson (42), Jacob Widgren (46), Alan Al-Kadhi, Ante Björkebaum (63) och Elis Alriksson (66)