Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya jobb på callcenter i Bräcke

I dag invigdes Bräcke Tradings nya lokaler i Bräcke. Till en början blir det callcenter med 10 nya arbetstillfällen.

Det bjöds på kaffe och tårta när det formellt blev klart att Bräcke Trading AB med Jonas Sandbom i spetsen tar över Mittpacs gamla lokaler i centrala Bräcke.

Och redan i dag fanns tio förväntansfulla telefonförsäljare på plats för att göra sin första arbetsdag på det nya callcenter som inrättats i lokalerna.

– Det känns spännande, väldigt nytt och värt att testa. Det är svårt att hitta jobb i Bräcke och det är bra att det är på dagtid, säger Madeleine Sundberg som är en av de nyanställda.

Jonas Sandbom har stora planer för den 4400 kvadratmeter uppvärmda lagerytan. Förutom det nystartade callcentret kommer lokalerna på sikt inrymma ett lagerhotell, verksamhet för att bygga om containrar samt släpvagnsförsäljning och servicecenter.

– I nuläget har vi anställt tio telefonförsäljare men vi tror att vi kan växa till minst det dubbla, säger företagets VD Jonas Sandbom.