Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nystart för Sportbilder vi minns: De här godbitarna vill du inte missa

Artikel 25 av 27
Sportbilder vi minns
Visa alla artiklar

Sportbilder vi minns är tillbaka.

Den serie av nostalgireportage som vi startade i januari i år kommer att få en fortsättning. Precis som vi lovade i somras.

Vi kan helt enkelt inte avsluta något som blivit en sån succé och som så många läsare har uppskattat.

Vi har därför grävt vidare i vår djupa flora av historiska händelser, med minnesvärda bilder och berättelser om en svunnen tid.

Vi har hittat nya guldkorn av idrottare, matcher och tävlingar.

Vad som väntar?

Ja, utan att avslöja alltför ingående hur vi tänker, är det självklart att vi till exempel måste återberätta det som hände en julivecka år 1989 i Östersund.

Kommer du ihåg det?

Just det. O-ringen kom till Jämtland och det var förstås en megastor händelse som gjorde av- och intryck hos var och varannan jämte.

Vi startar dock i en annan ända; med en av de mest sensationella fotbollsvärvningar som har gjorts i Jämtland/Härjedalen. IFK Östersunds uppmärksammade rekrytering av Bosse Petersson, dåtida tuffing i allsvenska AIK.

Målet i höst och vinter är att fortsätta rulla ut minnen från förr, både digitalt och i våra kära papperstidningar. Söndagar är de dagar vi kommer att publicera artiklarna på våra sajter, medan det blir mer oregelbundet vad gäller papperet.

Hur som helst.

Sportbilder vi minns är tillbaka och vi hoppas att alla ska uppskatta vår satsning att i-n-t-e alltid vilja leva i nuet.

Historien är ju viktig, som min gamla historielärare Anders Filipsson, trummade in i oss elever på Centralskolan i Lit.

Materialet och alla tidigare delar i serien går att läsa om du är prenumerant eller pluskund på våra sajter. Läs mer här om hur du gör för att skapa ett konto.

Här kan du läsa tidigare delar av Sportbilder vi minns