Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt fullmatat nummer av ÖP Söndag

ÖP Söndag har träffat bland annat naturfotografen Geert Weggen från Holland, eldsjälen Annica Nyholm från Strömsund och Josefina Luthman som har ett eget klädmärke.

Vi har som vanligt ett fullsmockat nummer av ÖP Söndag. Utöver ovan nämnda reportage, har vi som vanligt krönikor av både Elin Olofsson och Bengt Eriksson. Vi tittar också på mellanårsvalet i USA som bestämmer om Barack Obamas sista två år som president blir i med- eller motvind.

Utöver det och allt annat har vi naturligtvis Hälge att läsa.

Är du prenumerant och aktiverat ditt konto? Klicka här för att komma direkt till e-tidningen.

Så tveka inte. Är du prenumerant är det bara för dig att gå in under Kund-menyn under övre högra hörnet och logga in. Där har du också e-tidningen. Du kan också ladda ner vår app som finns på App Store och Google Play.

Är du prenumerant, men inte aktiverat dit konto ännu? Gå in under Kund-meny i övre högra hörnet och klicka på "Aktivera ditt konto". Eller så klickar du här.

Läs mer:

Så fungerar e-tidningen

Vanliga frågor om op.se

Det här får du som premiumkund. Pröva ÖP för en krona.

Så här lägger du en genväg till op.se på din smartphone och surfplatta