Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyval vore på sin plats

Annons

Några frågor till herrarna Kindberg och Andnor: vem har tagit beslutet att ÖFK förvaltar uthyrningen av I 5-hallen? Om Östersundshem har förvärvat det och är ett kommunalt bolag ska då inte det ligga under kommunbokningen så att alla utövare har chans att vara där?

Om det visar sig att ÖH har betalat alldeles för mycket för den i dag debatterade markaffären, finns det då en chans att häva köpet och köpa det till det eventuella nya priset?

Om det skulle visa sig vara så att det skiljer sig ganska markant, skulle man då inte kunna investera dessa pengar i de fastighetsbestånd man redan i dag äger?

Eller är det som ni säger, att då får man göra en avskrivning och då är vi skattebetalare förlorare, medan Peab och de intressenter som haft turen att få göra affärer med Peab är vinnare?

Tacksam för svar här då ni tidigare svarat på påstående även om det enligt er varit missvisande och felaktiga påståenden.

Till dig AnnSofie Andersson (S) vill jag bara säga; du och Socialdemokraterna har tappat fem trogna personer som ansett att för S är lagen lika för alla.

Men man har fått en olustig känsla av att det är andra värden som går före oss väljare och skattebetalare. Kunde man göra nyval så vore det på sin plats, men om fyra år hoppas jag att väljarna tänker till och inte glömmer dessa olustigheter.

Frågande skattebetalare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel