Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Obegripligt att stänga elevkaféet

Vad finns kvar för eleverna? Jag är en förälder med barn på Svenstaviks skola som tycker att nu får det vara nog!

Det finns inte mycket som är roligt kvar längre. Elevkaféet har stängt, det finns inga riktiga möbler i gemensamma utrymmen, utemiljön är inte bra alls, och innemiljön vet jag inte vad jag ska säga om.

Det ska passa för 10–16-åringar att vara både ute och inne med inspirerande och rogivande aktiviteter. Har även hört rykten (OBS bara rykten, jag vet inte om det stämmer) att det blir nerdragningar på friluftsdagar, skolfoto och svetsardagar.

Själv undrar jag hur det blir med trippen till Helags som niorna har gjort på vårvintern i flera år och som många. uppskattar. För som jag har förstått det hela finansieras den resan av elevkaféets vinst.

Att fiket lagts ner är för mig obegripligt när det finns så många fördelar med att ha ett sånt. Alla dessa ungar som inte äter frukost hemma kunde köpa mackor, fruktsallad och annat. Det var lugnare i korridoren, och nu är vissa elever rädda för att gå där storbarnen är. En vettig förklaring till nedläggningen vore på sin plats.

En bekymrad förälder

Äntligen! Nu finns ÖP som app. Ladda ner här, till Iphone eller till Android !

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel