Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

… och Mari Johansson är Årets ungdomsledare

Mari Johansson, som är ungdomsansvarig i Östersund-Frösö Golfklubb, har blivit utsedd till Årets ungdomsledare 2008 inom Skandia Junior Golf. Mari har jobbat med ungdomar och golf under flera år och tilldelas nu ett stipendium på 10 000 kronor.

Motiveringen löd: ”Mari har under året varit aktiv på Östersund-Frösö GK och inom Jämtland-Härjedalens ungdomsutveckling. Mari utstrålar en entusiasm och en trygghet som smittar av sig på omgivningen. Mari fick avnjuta härligt golfspel på Skandia Cup-finalen i år. Östersund-Frösö GK hade hela sex spelare med i finalen. Mari tillhör dessutom Skandia Tours TD-grupp. När Mari genomför sina tävlingar ute i landet bidrar hon med sina kunskaper till olika klubbars tävlingsorganisationer. Hon gör det med största noggrannhet och fingertoppskänsla.” (zport.se)