Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Offerdal ny serieledare efter seger mot Dvärsätt

Offerdal slog Dvärsätt borta med 1–0 (1–0) och är ny serieledare i division 4 Jämtland/Härjedalen herr i fotboll efter tio spelade matcher, ett poäng före Östersund U. Dvärsätt ligger på sjätte plats i tabellen.

Offerdals tränare Håkan Modigh tyckte så här om matchen:

– Dvärsätt bjuder upp till ett riktigt hårt derby där de är riktigt bra i första halvlek. Där är de det bättre laget, men vi försvarar bra och är lite mer effektiva när vi kommer upp och får våra målchanser, och lyckas då kämpa in en boll. I andra halvlek spelar vi upp oss och är då det något bättre laget, men matchen står och väger hela vägen in i slutet där båda lagens målvakter är anledningen att det inte blir fler mål i matchen. Bäst hos oss idag är trion Robert Köpsén, Christoffer Fryklund och Andreas Landén, och det är också den trion som utmärkt sig mest under hela våren för oss.

Målet i första halvleken av Simon Kvarnlöf blev matchens enda.

Nästa motstånd för Dvärsätt är Östersund U. Lagen möts fredag 9 augusti 19.15 på Jämtkraft Arena. Offerdal tar sig an Berg hemma måndag 5 augusti 19.00.