Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖFK:s glädjebesked – landslagsspelaren "Sotte" förlänger kontraktet: "Bästa mittbacken i allsvenskan"

Mittbackskuggen Sotirios Papagiannopoulos framtid i ÖFK har varit ett frågetecken.
Nu har han förlängt kontraktet med klubben.
– Ja, det är ju den bästa mittbacken i Allsvenskan så det är fantastiskt bra för oss att han vill stanna, säger Graham Potter till osdsport.se.

Sotirios Papagiannopoulos har ryktats vara på väg bort från ÖFK och har bland annat besökt belgiska Standard Liège för att förhandla om en övergång då mittbackens kontrakt med Östersund var på väg att löpa ut.

Men det blir ingen flytt till Belgien.

Under lördagen, bara timmar innan träningsmatchen mot Lokomotiv Moskva, meddelade ÖFK att "Sotte" förlängt sitt kontrakt med klubben över ett år.

– Det är klart att det har varit svårt. Det har funnits många bra alternativ för mig. Men jag har hela tiden sagt att helheten måste kännas rätt om jag ska lämna ÖFK. Just nu känns det bäst att stanna i ÖFK. Vi har ju något stort på gång och jag känner att jag vill vara med, säger Sotirios Papagiannopoulos till osdsport.se.

"Sotte" var inte med i träningsmatchen mot GIF Sundsvall och åkte inte heller med laget till Marbella på grund av den osäkra framtiden.

Men efter att kontraktet nu är påskrivet kommer han att ansluta till laget sent under lördagen, och spelar därmed inte heller mot Moskvalaget Lokomotiv.

Efter att det blev klart att "Sotte" stannar i Östersunds FK la han ut en instagramhändelse med ett tydligt budskap:

För dig som är inloggad:

ÖFK spelar träningsmatch mot Lokomotiv Moskva – följ liverapporteringen här

ÖFK spelar träningsmatch mot EL-motstånd – få kommentarer efter matchen i Sportens livesändning