Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖFK spelar med svarta sorgeband i cupsemin mot Malmö: "Han betydde mycket för mig personligen"

ÖFK hedrar minnet av förre kommunalrådet Jens Nilsson med svarta sorgeband.
Daniel Kindberg tackar honom som en nyckelperson bakom klubbens resa.
– Utan Jens engagemang och tilltro hade inte Jämtkraft Arena funnits och ÖFK:s framgångar hade då inte varit möjliga, säger Kindberg till klubbens hemsida.

Läs också: Före detta kommunalrådet Jens Nilsson har avlidit

Förre kommunalrådet Jens Nilsson har avlidit efter en kort tids sjukdom. Europaparlamentarikern ledde kommunen i 16 år och har haft stort inflytande vad gäller ÖFK.

Därför ska klubben spela med svarta sorgeband i cupsemin mot Malmö på lördag.

– Jens betydde väldigt mycket för mig personligen. Hans varma och alltid stöttande engagemang var fantastiskt. Jens råd var alltid pricksäkra och han var alltid munter och hade nära till skämt och skratt, säger Daniel Kindberg till ÖFK:s hemsida.

– Utan Jens engagemang och tilltro hade inte Jämtkrafts arena funnits och ÖFK:s framgångar hade då inte varit möjliga.

Läs också: Patrik Oksanen: Den engagerade parlamentsrösten för Norra Sverige har tystnat

Kindbergs gode vän Jens Nilsson var också ÖFK-supporter och hann vara med om det som varit klubbens – hittills – storhetsperiod.

– Jag kommer aldrig att glömma Jens varma kram när vi möttes på Olympiastadion i Berlin. Jens var så stolt och glad för ÖFK:s framgångar. Jag är så glad att jag fick säga till Jens att han hade varit så viktig för ÖFK:s framgångar. Med politiker som Jens kan vi förändra världen. ÖFK:s tankar är med Ann-Marie (fru) och Kata (dotter) i denna svåra stund, säger Daniel Kindberg.

Läs också: (+) Så minns vi Jens Nilssons gärning – se hans liv i bilder