Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖFK-stjärna tillägnar målet till sin vän: "Han är stark nog att ta sig igenom sin svåra sjukdom"

 
ÖFK i Europa League
Visa alla artiklar

Sotirios Papagiannopoulos gav Östersund ledningen borta mot Hertha Berlin.
Sedan skickade han direkt en tanke till vännen Daniel Sundgren i AIK.
– Jag vet att han är tillräckligt stark för att ta sig igenom den svåra sjukdomen som han har, säger "Sotte" till osdsport.se.

Papagiannopoulos blev nyligen uttagen till det svenska landslagets januariturné och firade det med att ge Östersund ledningen i Europa League-mötet med Hertha Berlin i torsdags. En match som slutade 1–1.

Nu berättar försvarsstjärnan om sina känslor efter målet.

Jubel och lycka förstås. Men tankarna gick samtidigt till vännen Daniel Sundgren – en av allsvenskans bästa försvarare den här säsongen som fick livshotande blodproppar i lungorna och är borta från fotbollen på obestämd tid.

– Jag vill tillägna Daniel mitt mål, säger Papagiannopoulos till osdsport.se.

– Det är otroligt vad snabbt saker och ting kan förändras. Jag tycker verkligen att man ska njuta av livet och inte ta saker för givet. Daniel är en otroligt fin människa som verkligen brinner för fotbollen. Han ger 100 procent i precis allt. Det spelar ingen roll om det är Fifa-spel på tv:n eller en riktig fotbollsmatch, fortsätter "Sotte".

Han passar också på att ge en liten, liten uppdatering om sin framtid i ÖFK.

– Just nu finns det inte mycket att säga. Jag behöver lite semester och njuta av vår fantastiska säsong. Jag vill även passa på att tacka för all den fina support som vi fått under året och framför allt på arenan i Berlin i torsdags kväll, säger Papagiannopoulos till osdsport.se.

LÄS OCKSÅ

Förre Degerforsstjärnan talar ut om svåra tiden – och läkarnas tunga besked: "Då grät jag"

Förre Degerforsstjärnan akut sjuk – ligger inlagd på sjukhus: "Våra tankar är hos honom"

► (+) AIK-backen fick livshotande blodproppar i lungorna – tackar Potter för stödet: "Värmer extra mycket"

► (+) Sundgren om snacket med Potter: "Det var väldigt fint av honom"