Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖFK-supportrarnas flyg till Bilbao slutsålt – med väntelista: "Det rasslade till rejält"

 
ÖFK i Europa League
Visa alla artiklar

Inför Östersunds FK:s bortamatch mot Bilbao är intresset stort bland supportrarna att ta sig ned till Spanien för att se matchen live och stötta sitt lag.
– Efter resultatet i torsdags tog det rejäl skruv och nu har vi till och med en väntelista, säger Falkarnas eventansvarige, Johan Garmager, till osdsport.

Nästa torsdag beger sig ÖFK ner till Spanien och Bilbao för att bortamöta Athletic Bilbao. Supportrarna vill dra sitt strå till stacken och en stor skara, utöver supporterklubben Falkarna, bestämde sig tidigt för att ta sig dit ned och ett flyg chartrades.

– Det rasslade till rejält i anmälningarna, säger Håkan Nilsson på Scandinavian Broker Group och berättar fortsättningsvis att när han fick nys om att ÖFK:s supporterförening försökte hitta en resa till bortamatchen mot Bilbao, hörde han av sig.

– Ja, jag ringde supporterföreningen, de återkopplade och fick en offert. Nu står vi här med ett snart fullsatt plan, säger han.

Falkarnas plan tar 180 personer.

Johan Garmager, Falkarnas eventansvarige, medger att resultatet i torsdagens match mot Bilbao spelar in på antal sålda biljetter.

– Efter resultatet i torsdags tog det rejäl skruv och nu har vi till och med en väntelista. Vi har med oss megafoner, trummor och banderoller så vi ska göra allt vi kan för att vara den 12:e spelaren, säger han till osdsport.

Klockan 07.00 nästa torsdag lyfter planet från Frösön och man är tillbaka fredag morgon, 06.00.

Det är i Europa Leagues fjärde gruppspelsomgång som Östersunds FK bortamöter Athletic Bilbao. Såhär långt har ÖFK tagit 7 av 9 möjliga poäng, medan Bilbao har två.