Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖFK tippas åka ur

Spelbolaget Betsafe är tveksamma till ÖFK:s senaste nyförvärv och rankar laget som näst sämst i norr­ettan.
– Vi kommer att titta extra noga på Östersund den närmaste tiden, säger Fredrik Näsberg.

Västerås, Degerfors, Enköping och ÖFK:s premiärmotståndare Carlstad United är favoriterna till seriesegern i norrettan enligt spelbolaget Betsafe.

– Det skiljer lite mellan dessa lag. VSK har förstärkt bra och känns som naturliga favoriter. Degerfors har varierat mycket under vårsäsongen. DIF är mycket bra på sitt bästa men vi tror några bottennapp kan förstöra rejält för det unga laget, säger oddssättaren Fredrik Näsberg.

– Carlstad United imponerade stort mot Degerfors och är ett givet topplag ihop med Enköping som vi är lite osäkra på.

under försäsongen pratats upp som en tänkbar seriesegrare, nämns inte bland de hetaste kandidaterna.

– De är inte stabila nog för att vara helt med i toppen, säger Näsberg.

Ännu mindre förtroende har Näsberg för de andra två Norrlandslagen Skellefteå och Östersund som tippas bli sist och näst sist. Oddset på att Östersund ska vinna Norrettan är satt till 110 – trots att truppen förstärkts med flera spännande namn den senaste tiden.

– Vi är osäkra på de nya spelarna men kommer att titta extra noga på Östersund den närmaste tiden, så oddset kommer nog sjunka en bra bit fram emot seriestarten, säger Näsberg.