Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oförskämt och en uppenbar lögn

Jag förstår att Sten Bredberg kallar mina påståenden och min redogörelse för ovidkommande. Jag måste hålla mig till fakta och sanning, det föreskriver min roll.

Därutöver behöver jag beskriva i vilken kontext som vi har förvärvat ett aktiebolag med tillgångar i. De ska inte ses i ljuset av hur det var för tio år sedan, utan ska ses i den miljö det nu är på Stadsdel Norr.

Östersundshem har förvärvat ett aktiebolag med tillgångar till rätt pris i ett av Östersunds kommuns mest attraktiva områden, omgivet av massor med nyinvesterade verksamheter såsom bostäder, arbetsplatser, idrottsanläggningar och handel samt service.

Mycket infrastukturssatsningar har gjorts exakt i och kring de områden som vi förvärvat tillgångar i. Om Sten Bredberg tycker att det är ointressant med fakta om förhållanden han själv beskriver, då bör han kanske utelämna dem när han själv skriver.

För debattens skull så behöver vi beskriva sanning och fakta, inte tvärtom som Sten Bredberg gör.

Att du nu säger att du och Hallström påstår att jag har haft en roll som både säljare och köpare, är inte bara oförskämt, det är också en uppenbar lögn. Detta tangerar vad som är moraliskt och etiskt försvarbart, men även vad som är lagligt att påstå om en annan person och befattningshavare.

Daniel Kindberg

vd Östersundshem, f d försvarsanställd och bataljonchef på I 5 samt I 19 Pansarbataljon

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel