Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ogemar Hellgren efter premiärhelgen: "Jag är jättenöjd med allting"

Marcus Ogemar Hellgren fick kliva upp på pallen i årets första deltävling i Amsoil Championship Snocross. Under söndagen blev han sist i finalen av den andra deltävlingen, efter en kollision. Samtidigt blev Emilia Dahlgren femma.

Marcus Ogemar Hellgren fick problem med maskinen under finalen på söndagens deltävling, vilket gjorde att han hamnade på 15 plats, sist av alla i klassen Pro Lite.

– Finalen var egentligen över efter bara några meter då jag fick en skoter i sidan och behållaren på dämparen gick av. Fortsatte halva varvet sen blev maskinen obrukbar. Jag låg då på en fjärde plats. Shit happens, har haft en otroligt bra helg. Jag är jättenöjd med allting, skriver Marcus Ogemar Hellgren på Facebook.

Efter hans vinst på lördagen och söndagens resultat ligger han trea i totalen i Amsoil Championship Snocross, efter säsongens första tävlingar på USA-touren.

Emilia Dahlgren följde upp hennes fina fjärdeplats på lördagen med att bli femma på söndagens tävlingar.

Nästa deltävling är Jackson Hole Snowcross National i Wyoming, 3 och 4 december.

Läs också:

Marcus Ogemar Hellgren på pallen direkt i USA – Emilia Dahlgren fyra i debuten

Emilia Dahlgren blir proffs i USA: "Uppfyller min dröm"