Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

ÖIK:s motståndare – på väg till ÖIK?

Det vankas hockeydubbel i länet på onsdag kväll.

För ÖIK:s del kan det även vara nya spelare på väg in.

Sollefteå kommer på besök till Östersund Arena i kväll. I lagens möten så här långt i vinter är det alltid bortalaget som avgått med segern – en trend Östersund garanterat vill vända på.

Ångermanlänningarna kan också vara i fokus när ÖIK vill förstärka sin försvarssida. Enligt Sportens uppgifter kan Sollefteås skickliga backduo Jens Andersson och Niklas Öhman vara under ÖIK:s lupp.

Det är dock inget som tränare och sportchef Markus Åkerblom vill kännas vid.

– Det har jag ingen aning om. Och just nu känns inte backfrågan så het. Vi är måna om att det blir rätt hellre än att det ska gå snabbt, säger Åkerblom.

Säsongens extra långa övergångsfönster gör att division 1-lagen kan värva ända in i februari.

Vid det laget kommer säsongen i stort sett att vara över för många lag. Sollefteå, med 17 poäng upp till play off, lär tillhöra dessa.

– Sollefteå är ett sådant lag, och det finns fler sådana också. Just nu vill vi avvakta och se, säger Åkerblom, som inte aviserar några förändringar jämfört med laget som spelade i helgen.

Även Brunflo spelar hemma i kväll och har en riktigt svår nöt att knäcka. Serieledande Sundsvall kommer på besök och där har Brunflo kammat noll i lagens tre möten så här långt i vinter.