Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oklart vem som körde när moped kraschade in i bil

En moped och en bil krockade i en korsning i Östersund tidigt på fredagsmorgonen. Polisen misstänker att båda personerna som färdades på mopeden var påverkade av narkotika och alkohol.

Bilen och mopeden kolliderade i korsningen Brunflovägen-Furutorpsgatan och enligt polisen har mopedföraren inte iakttagit väjningsplikt och därför kört in i bilen som kom från höger. De två männen som åkte på mopeden fördes till sjukhus, men verkar inte vara allvarligt skadade. Bilföraren var chockad, men i övrigt oskadd.

Polisen misstänker att båda männen på mopeden var påverkade av alkohol och narkotika, men det är inte fastställt vem som körde och i nuläget är därför båda misstänkta för grovt rattfylleri.

– Vi har tagit prover på båda de här männen. Mopeden är tagen i beslag och vi ska göra en teknisk undersökning av den, säger Stefan Fredriksson, vakthavande befäl hos polisen.