Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Om den försvunna allmänhetens åkning

Läser på Östersunds kommuns hemsida beträffande allmänhetens åkning på Östersund Arena. I A-hallen, B-hallen samt ute på bandyplanen finns det tider för allmänhetens åkning.

Läser vidare i schemat om dessa tider och ser att i A-hallen finns det minsann en hel timme på lunchen som man får nyttja under en hel veckas tid. Resterande tider är inställda och det är väl lika bra det med tanke på att vem åker skridskor med sina barn klockan 21 på en fredag som är en av de eventuella tiderna som finns att välja och vraka bland?

Skärpning nu Östersunds kommun! En snabb titt på allmänhetens åkning i min gamla hemstad och ser att de har allmänhetens åkning VARJE DAG och då inte bra i en hall utan i TVÅ hallar med ca 3-5 h för respektive hall för allmänhetens åkning. Ser man igenom allmänhetens åkning för flertalet städer som har riktigt hög nivå på bandy och ishockey finner man vidare att det mer eller mindre alltid finns 2-5 h dagligen att nyttja .Varför är detta inte fallet i Östersund? Tisdagar och torsdagar finns exempelvis inga tider alls för allmänheten. Vänligen ge oss en vettig förklaring vad det är som gör Östersunds Arena så pass unik beträffande anläggning att ni väljer att stänga ute oss barn och vuxna.

Förbannad förälder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel